vitannn

vitannja

У ці святкові дні ми відзначаємо найсвітліше і найвеличніше християнське свято – Великдень! Свято перемоги життя над смертю, свободи над рабством, добра над злом. Воскресіння Христове несе з собою нові надії, нові починання та нові мрії.

Уся наша країн зустрічає Великдень  з особливими сподіваннями. Ми віримо, що із Божим Благословенням у наші родини повернуться  правда, справедливість, мир і спокій.

Бажаю всім українцям натхнення та оптимізму у  розбудові процвітаючої України, щоб довгоочікувані зміни настали для нас. Переконаний, що завдяки цьому ми не лише досягнемо економічного розквіту, але й повернемо мир і спокій у кожну українську оселю.

Нехай радісні Пасхальні дні покладуть початок новим перемогам і звершенням в ім’я процвітання нашої рідної України.

Христос Воскрес! Воістину Воскрес!

Із найщирішими вітаннями – народний депутат України Дмитро Добродомов

matk

Дорогі українці!

Щиросердечно вітаю Вас із найвеличнішим святом кожного християнина – Воскресінням Господнім. Насамперед засилаю найщиріші вітання родинам, котрі у цій жорстокій війні з російськими окупантами та їх найманцями втратили чоловіків, батьків, синів; бійцям, які сьогодні демонструють силу духу, непохитну мужність і героїзм, захищаючи східні терени України.

Хай Господь своїм Воскресінням вселить впевненість у душі кожного українця, що ми боремося за святу справу – за волю, гідність кожної людини, за нашу єдину, соборну, незалежну Україну.

Нехай світла Паска принесе мир та спокій нашій Державі! Тож направимо наші спільні молитви на добрі справи, світлі помисли, відродження української нації та ствердження Української Держави! Хай святе Христове Воскресіння дарує великій вкраїнській родині радість і Боже благословення, стійкість віри, міцну надію та невичерпну любов.

Миру, добра та злагоди Вам, дорогі краяни!

 Христос Воскрес! Воскресне Україна! 

Із  найщирішими вітаннями –  народний депутат України Богдан Матківський

musij

Дорогі українці, вітаю Вас із найвеличнішим християнським святом Воскресіння! Бажаю кожному міцного здоров’я, наснаги на добрі вчинки, душевної рівноваги, більше радісних днів.

Усім нам незламної віри у світле майбутнє нашого народу, родинного затишку і миру. А нашій країні – перемоги над темрявою і злом.

Щиро вірю, що з Господньою допомогою ми всі гуртом зможемо збудувати нову Україну, що на нашій землі пануватиме мир і справедливість.

Христос Воскрес!

 Радісних Великодніх Свят!

 Із найщирішими вітаннями – народний депутат України Олег Мусій